Smarta resor - Billigt och Miljövänligt

Kryssning i sommar?

Nu är det hög tid att boka din sommarkryssning för året! Platserna tar snabbt slut så är du en utav dem som vill åka på en sommarkryssning och få en fantastisk upplevelse så bör du börja fundera på att boka så fort som möjligt.

Kryssningar har blivit allt mer populärt de senaste åren och det är idag många som väljer det över att ta flyget utomlands till exempelvis Italien och bo första natten på ett hotell i exempelvis Venedig som många båtar utgår från (mer info). Även Stockholm slår rekord i antalet kryssningsturister som kommer hit. Under sommaren 2012 beräknas 273 båtar lägga till här (mer info).

Detta beror mycket på den flexibilitet som kryssningar erbjuder. Man kan skräddarsy sin resa precis efter sina egna behov och preferenser. Man behöver inte ens lämna båten om man inte vill då allting man kan tänkas behöva finns ombord. Allt från mat och underhållning till affärer. Men vill man lämna båten så erbjuds ofta möjligheten att kliva av när man stannar till i någon hamn och ibland finns det till och med möjlighet att hänga med på äventyr på land. Allt detta och mycket mer får du som resenär om du bokar en sommarkryssning med MSC Cruises. Passa på du med och gör ditt livs semester en verklighet, du kommer garanterat att bli nöjd!

Se färdrutt nedan:

Kategorier: kryssning, semester

Basketstjärna ser morgondagens ljus? » « Appar för att resa miljövänligt

1 Kommentar

  1. Hur har det gått? Bokade du en kryssning med MSC?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright © 2020 Smarta resor – Billigt och Miljövänligt

Tema av Anders NorenUpp ↑