Smarta resor - Billigt och Miljövänligt

Äntligen bokad, resa till Egypten!

Jag uppskattar att resa runt i världen och se mig omkring. Jag reser mycket i jobbet men det jag saknar då jag reser i affärer är att ha möjlighet till att se mig omkring på de platser som jag besöker. Det händer att jag försöker skapa någon dag extra så att jag kan vara ledig och då uppleva den plats jag besöker. Det är däremot ofta svårt att få till sådana tillfällen, så därför försöker jag att resa även privat.

Jag brukar ta några solresor varje år, i år bokade jag en resa med TripX till Turkiet. Resorna brukar gå till varma platser därför att jag gillar att ligga på stranden, men jag uppskattar fortfarande att ta del av kultur och städer så därför brukar jag försöka hitta resmål som kan erbjuda både bad och kultur.

Vi kommer att bo på Belconti som ser väldigt lovande ut! Vad sägs om den här området?

Det finns många olika resmål som lever upp till mina önskemål om en bra solresa. Jag hade inte tänkt sitta och räkna upp alla resmål jag har varit på, utan om du är sugen på att ta den typen av resa som jag uppskattar rekommenderar jag att du går in på någon av alla resebyråers sidor och tittar om det finns någon resa som uppfyller de önskemål du har. Tänk dessutom på att du ibland kan komma billigt undan genom att resa sista minuten, men då måste du också vara flexibel på när och var du ska åka.

Kategorier: Turkiet

Paris! » « Basketstjärna ser morgondagens ljus?

1 Kommentar

  1. Hej,

    Vad härligt med en resa bokad!

    Gillar er blogg och vill gärna gästblogga, om det vore intressant? Hör gärna av er!

    Med vänliga hälsningar,
    Ella

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright © 2020 Smarta resor – Billigt och Miljövänligt

Tema av Anders NorenUpp ↑