På torsdag är det fyra månader tills vi åker till Malaysia.

(Borneo, Langkawi och Kuala Lumpur.) Tiden har gått jättefort och just nu känns det lite overkligt att vi ska iväg. Det dryga blir resan, först tåg till Köpenhamn, sen flyg därifrån till Amsterdam, från Amsterdam till Kuala Lumpur och därifrån vidare till Borneo. En massa timmar innan vi är framme. Faktiskt så ska den allra längsta sträckan bli riktigt skön. Då är man fortfarande pigg och hinner läser en massa. Det jobbiga kommer den sista biten när man förmodligen är trött och hungrig.

Efter det vill jag åka till New York. Och Los Angeles igen. Jag gillade LA. Det fanns så mycket att göra. Nästa gång vi ska åka dit ska vi bo i Malibu för det var väldigt fint där. Någon som vill följa med?

Har pluggat i flera timmar. Men just nu känns det i alla fall kul. Det ska bli så skönt när det sedan står på pappret, att mina 90 p är klara. Om de nu blir det….(Haha!)